Türkiye'de ciğer denilince akla hemen Diyarbakır, Şanlıurfa ve Gaziantep gelir. Salihli'de ciğer sevenlerin eksikliğini hissettiği bu lezzet, işletmeciliğini Levent-Fadime Gür Kardeşlerin yaptığı, Ciğerci Hasoo'da son buldu.


Geniş ve ferah iç mekanıyla Gür Kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı Ciğerci Hasoo, ciğer konusunda oldukça iddialı olup, ciğer kültürünü Salihli'de yaratmak istiyor.


İşletme sahiplerinden Levent Gür, Salihli'de ciğer konusundaki eksikliği görüp, Ciğerci Hasoo'yu hizmete açarak, Diyarbakır usulü Ciğer Şiş'i bölge halkına sunmak istediklerini söyledi.


Her zaman kalite, hijyen ve temizliğe önem vereceklerini belirten Fadime Gür 'Tüm et ürünlerimizi Tarım ve Orman ile Sağlık Bakanlığı onaylı yer olan Balıkesir-Susurluk'tan alıyoruz. Ciğerci Hasoo olarak konseptimiz et şiş ve ciğer şişten oluşurken, ciğerlerimiz ise sadece ve sadece kuzu ciğerinden oluşmaktadır. Çünkü en lezzetli ciğer kuzu ciğeridir' dedi.


Hayatında hiç kuzu ciğerini yemeyenleri Ciğerci Hasoo'da şiş ciğer yemeğe davet eden Gür 'Bir porsiyon ciğer 6 şişten oluşurken, yanında ise 6 çeşit meze ikram ediyoruz. İşletmemizde farklı ürünlerimizde mevcut durumdadır. Ayrıca et çeşitlerinin yanı sıra küşleme, sarma beyti, kemikli kuşbaşı, pirzola, yürek şiş, Adana ve Urfa dürüm, tavuk ve kanat şiş çeşitleri ile de hizmet vermekteyiz. Kısa süre önce hizmete açılmamıza rağmen, gördüğümüz ilgiden mutluyuz' dedi.

Hedeflerinin Salihli'de 'Ciğerci Hasoo' olarak markalaşmak olduğunu belirten Gür 'Kurumsallaşarak bölgemizde şube veya şubeler açmak istiyoruz' şeklinde belirtti.


Gür, saat 09.00-24.00 saatleri arasında hizmet verdiklerini, ayrıca toplu yemek organizasyonlarında da misafirlerini ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Haber Merkezi