GÖRKEMLİ AÇILIŞ
‘Hijyen ve Kaliteli ürün’ anlayışıyla yola çıkan Tatlı Şehir, Alaşehir’den sonra Salihli Kocaçeşme Mahallesi Acısu Caddesi No: 36’daki şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Tatlı Şehir’in açılışına Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Salihli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Tunca, İşletme kurucusu Ali Engin ve aile üyeleri, sevenleri ve vatandaşlar katıldı.
“İŞİMİZDE USTAYIZ”
Oğlu Emrecan Engin ile birlikte işletmeyi Salihli’ye kazandıran Ali Engin, açılış öncesinde işletme hakkında bildiler aktardı. Ustalıklarının tatlı ve tatlı çeşitlerinin olduğunu dile getiren Engin,“40 yıldan beri hizmet vermekte olan Enginler Pastanesi, geçen sene 2023’ün Kasım ayından itibaren Tatlı Şehir pastanesi olarak Acısu caddesinde hem imalathane, hem de satış olarak hizmet vermeye başladı.”dedi.
ARADIĞIN DAMAK LEZZETLERİ
Sözlerini yaptıkları ürünler ile sürdüren Engin, “ Tatlı Şehir’de, Kuru pasta, Yaş pasta, baklava çeşitleri, kadayıflı tatlılar, tatlı çeşitleri, düğün pastaları, sütlü tatlıların yanında simit, poğaça çeşitlerini bulabileceksiniz.” diye konuştu.
AÇILIŞ ORGANİZASYONLARINDA HİZMET
Tatlı Şehir Pastanesi olarak açılışlarda unlu mamul ve tatlı ikram organizasyonlarının da yer aldığını da söyleyen Ali Engin, “Alaşehir Belediyesi, Salihli Belediyesi ve burada bulunan birçok kır bahçesi ile çalışmaktayız. ” şeklinde konuştu.
SALİHLİ’DEKİ İLK ŞUBE
Alaşehir’de şubeleri olan Tatlı Şehir, eşsiz lezzet ve kaliteli ürünleri Salihlilerle buluşturarak Salihli’ye şubesini açtı. Ali Engin, Salihli’ye böyle bir şubeyi kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Yoğun kalabalığın olduğu açılışa katılan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ile Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu’da açılışı yapılan işletmenin ‘Hayırlı olması bol kazançlar getirmesi’ temennisinde bulundular.
Tatlı Şehir katılımcıların duaları ile birlikte kurdele kesimi ile açılışını gerçekleştirdi. Açılışla birlikte işletme ve işletmenin imalathanesini ziyaret eden katılımcılar işletmeye ve hijyene hayran kaldı.